kral oyun

Adalet Bakanlığı İnfaz Koruma Memuru Alımı - 2013

Yazar: Hunk Tarih: 01:58 Kategori: , Yorum: Yorum Yap

2013 Adalet Bakanlığı İnfaz Koruma (Gardiyan) alımı başvuru şartları , 2012 Adalet Bakanlığı 4000 İnfaz Koruma Memuru başvuru ve şartları, 2012 Adalet Bakanlığı 4000 İnfaz Koruma Memuru alımı ilanı Sonuçları Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin ilgili madddelerine göre ceza infaz kurumlarına 4000 infaz ve koruma memuru, 335 büro personeli (ceza infaz kurumu katibi), 296 destek personeli (şoför), 272 teknisyen, 36 destek personeli (aşçı) ve 61 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere toplam 5000 sözleşmeli pozisyonlarına ve 477 infaz ve koruma memuru, 15 şoför, 10 teknisyen ve 2 aşçı olmak üzere toplam 504 kadroya ilgili Adlî Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonları Başkanlıklarınca yapılacak sözlü ve uygulama sınav sonucuna göre açıktan atama ve yerleştirme yapılması için sınav izni verilmiş olup, sınavın yapılacağı yerlerin dışındaki Cumhuriyet Başsavcılıklarına da başvuru imkânı tanınmıştır.

Bu nedenle; sınav ilanı ve sınav izni verilen komisyonları gösterir liste ile sınava müracaat etmek isteyen adaylara verilmek üzere örnek başvuru formu ilişikte gönderilmiştir. Başvurularda aranan şartlar ve nitelikler ilgili Adlî Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlıkları ve (www.cte.adalet.gov.tr) internet adresinden öğrenilebilecektir. Bilgi edinilmesini, başvuru formunun çoğaltılarak talep sahiplerine verilmesini rica ederim.



iş personel alımı,personel ilanları,ÖSYM Personel Memur Eleman Bilişim Personeli Alımı İş İlanı. ÖSYM Personel ,Gençlik ve Spor Bakanlığı,Personel,Eleman ,Memur Alımı,İş İlanları , İş İlanları 


Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder