kral oyun

Kamuya 5 bin 360 personel alınacağı duyruldu

Yazar: Hunk Tarih: 02:14 Kategori: , Yorum: Yorum Yap
Memur Alımı
Çeşitli kamu kurumlarına 750'si avukat ve 4 bin 610'u uzman ve uzman yardımcısı olmak üzere toplam 5 bin 360 kişilik kadro tahsis edildi.

Söz konusu kadroların tahsisine ilişkin Bakanlar Kurulu kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, aralarında Başbakanlık ve bazı bakanlıkların da bulunduğu çeşitli kurumlara toplam 750 avukat, 4 bin 610 uzman ve uzman yardımcısı tahsis edildi.


2. Bilgi Konusu

659 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle ihdas edilen avukat kadrolarının kamu kurum ve kuruluşlarına tahsis edilmesi hakkındaki karar ile ihdas edilen uzman ve uzman yardımcısı kadrolarının kamu kurum ve kuruluşlarına tahsis edilmesi hakkında karar Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Başbakanlık, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay, bakanlıklar başta olmak üzere çeşitli kamu kuruşlarında 750 avukat istihdam edilecek. Bakanlar Kurulu kararıyla ihdas edilen uzman ve uzman yardımcısı kadrolarının kamu kurum ve kuruluşlarına tahsis edilmesine karar verildi. Buna göre 4 bin 610 uzman ve uzman yardımcısı çeşitli kamu kurum ve kuruşlarında istihdam edilecek.


iş personel alımı,personel ilanları,ÖSYM Personel Memur Eleman Bilişim Personeli Alımı İş İlanı. ÖSYM Personel ,Gençlik ve Spor Bakanlığı,Personel,Eleman ,Memur Alımı,İş İlanları , İş İlanları 


Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder