kral oyun

Ateş ve Su Oyunu

Yazar: Hunk Tarih: 08:43 Kategori: , , Yorum: Yorum Yap
Dünya genelinde ateş ve su oyunu çılgınlığı devam ediyor. Ateş ve su oyunu okadar popüler hale geldiki oyunun 4. versiyonu çıkarıldı. Çocukların en çok sevdiği macera oyunu olan ateş ve su oyunun 4. versiyonu daha gelişmiş özellikleriyle oyun fenomenlerinin beğenisine sunuldu. 

Ateş ve su oyunlarının tamamını online oyun sitemiz www.sanoyun.com üzerinden oynayabilirsiniz. Ayrıca, friv oyun sitemizde yer alan en güzel oyunlar'ın tümünü indirmeden oynayabilme imkanına sahipsiniz. Sanoyun.com sitemiz geniş bir oyun arşivine sahiptir. Sitemizin oyun kategorileri menüsünde bulunan 39 farklı oyun kategorisi altında binlerce oyunu yüksek ses ve görüntü kalitesi eşliğinde oynayabilirsiniz.

Ateş ve Su Oyunu OYNA


Sanoyun.com online oyun sitemizde tüm oyunların eski versiyonları yer alırken, oyunların yeni sürümleride arşivimize eklenerek, oyunlar sürekli güncellenmektedir. Ateş ve su oyunlarının gördüğü yoğun ilgi sonrası 4. versiyonu tasarlanmıştır. Ateş ve su 4 oyunu ilk 3 versiyona göre çok daha farklı özelliklere sahiptir. 

Ateş ve su 4 oyununda mavi ve kırmızı renkte iki küçük çocuktan oluşan ateş ve su karakterlerimiz bu verisiyonda önceki versiyonlarda olduğu gibi birbiriyle kordineli olarak hareket etmeyip, birbirleriyle yarışıyor. Ateş ve su 4 oyununa siz mavi karakter ile başlayıp, su karakterini temsil ediyorsunuz. Bombacı versiyon olan 4. versiyonda kasaların olduğu kısımlara bomba bırakarak tahta kasaları dağatıyorsunuz. 

Her patlattığınız kasa sonrasında kasanın patladığı alanda bir ödül çıkıyor. Kasaları nekadar hızlı patlatırsanız okadar çok ödül toplarsınız. Kasaları patlatmak için Ş tuşunu kullanmanız gerekmektedir. Kasaların olduğu alana bomba bıraktıktan sonra o alandan uzaklaşmayı unutmayın. Eğer bombayı bıraktıktan sonra, bombanın olduğu alandan uzaklaşmadan beklerseniz bomba patlağında sizde yok oluyor ve oyunu kaybediyorsunuz. 

Ateş ve su oyunlarında ilk 3 versiyona göre daha kolay görünen ateş ve su 4 oyununda çok dikkatli ve hızlı hareket etmelisiniz. Hızlı ve dikkatli hareket ederek oyunu kazanabilirsiniz. Macera severlerin hergün saatlerce oynadığı ateş ve su oyunları sanoyun.com online oyun sitemiz üzerinden herhangi bir sorunla karşılaşılmadan oynanabilmektedir. Ateş ve su oyunlarının sürükleyici etkisi sayesinde zamanın nasıl geçtiğinin farkına dahi varamayacaksınız. Ateş ve su oyunu tutkunlarına iyi eğlenceler dileriz.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder