kral oyun

Göz Ameliyatı Oyun

Yazar: Hunk Tarih: 08:32 Kategori: , , , Yorum: Yorum Yap
Serra, 17 yaşında sarışın, mavi gözlü ve oldukça güzel bir genç kızdır. Lise son sınıfa giden Serra sınavlara hazırlanırken çok fazla ders çalışmış ve bu da göz sağlığını çok etkilemiştir. 

Bir sene boyunca ders yoğunluğundan doktora bile gidememiştir. Yaz tatili olduğunda artık göz ağrıları dayanamayacağı dereceye gelmiştir. 
Görmesinde de ciddi bozulmalar olmuştur. Hem uzağı yeterince iyi göremiyor hem de gözünde bulanıklık oluyordur. Bunun sonucunda da Serra doktora gider ve doktor ona gözlerini çok yorduğunu ve bunun için göz ameliyatı olması gerektiğini söyler. 

Serra ameliyattan çok korkmaktadır. Göz ameliyatlarında hastaların sadece gözlerinin uyuşturulduğunu biliyordur. Ama yine de bu operasyonu olması gerekecektir.
Ameliyatı yapma görevi de size verildi. Başarılı bir doktor olup Serra’yı eski sağlığına kavuşturmak istemez misiniz?

Oyundaki amaç ameliyatı başarılı bir şekilde yapıp genç kızı sağlığına kavuşturmak. Alt menüde yer alan aletleri doğru bir şekilde kullanarak operasyonu gerçekleştirmeniz gerekiyor. İki modda olan oyun, kolay modda ve zor modda oynanabiliyor. Kolay modda oynadığınız zaman pek fazla seçme şansınız yok. 

Kullanılacak aletler alt kısımda yer alsa da sizin seçmenize fırsat kalmadan gerekli olan alet geliyor ve siz sadece işaret edilen kısma tıklıyorsunuz. Ve yapılacak şeyler kendi kendine yapılıyor. Zor modda oynadığınız zaman ise aletleri sizin seçmeniz gerekiyor. Eğer üst üste üç defa hatalı aleti seçerseniz yanıyorsunuz ve oyun sona eriyor.

Oyun ekranının sol üstünde hastanın kalp atışlarını ve kalan süreyi gösteren kısım bulunuyor. Eğer yanmak istemiyorsanız kullanacağınız aletleri seçerken biraz da hızlı olmalısınız. Aletler ingilizce isimleriyle yer aldığından doğru olanı bulmak biraz olabilir. Bu nedenle aletlerin şekillerinden doğru olanı bulmaya çalışmak gerekiyor. 

Size doğru olanı söyleyen hemşire bulunuyor ancak onun söyledikleri de ingilizce olarak yazıldığından pek faydalı olduğunu söyleyemiyoruz. Doğru aletleri bulduktan sonra kullanacağınız bölgeleri bulmak zorunda kalmıyorsunuz. Yuvarlak şeklinde olan hedeflerin üzerine tıklayarak aletleri kullanabilirsiniz.
Beceri oyunları kategorisinde yer alan oyun incelememizin sonuna geldik.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder