kral oyun

Araba Yarışı

Yazar: Hunk Tarih: 11:22 Kategori: , , , , Yorum: Yorum Yap
Araba Yarışı
Araba yarışı oyunları oyun tutkunlarının çok fazla rağbet ettiği seçeneklerden biridir. Araba ve yarışmeraklıların her geçen gün çoğalması ile birlikte oyunlara olan erişebilirlik kolaylığı ile artık her an her yerden kolaylıkla oyun oynayabiliyoruz. 
Eski zamanlarda oyunları oynamak için tek şans televizyona bağlanan oyun konsollarından almak veya atari salonlarına gitmekti. Bugün aynı şekilde oyun konsollarının yine satın alabildiğimiz gibi bilgisayarımızda, internet sitelerinde, tabletlerde, minik oyun konsollarında ve cep telefonlarında kolaylıkla istediğimiz oyuna girip bağlanabiliyoruz. 
Hal böyle olunca dilediğin oyuna bağlanmak için istemen yeterli oluyor. Bugünkü yarımızda araba yarışı oynamak isteyen oyun tutkunları için kolay bir şekilde erişim sağlayacakları bir oyundan bahsetmek istiyorum. Oyuna ulaşabilmek için vermiş olduğum linklere tıklamanız yeterlidir. 
Oyuna giriş yapabilmek için bilgisayar, tarayıcı ve internetinizin olması yeterlidir. Oyuna giriş yapabilmek için yüklenmesinin ardından play butonuna basın ve ardından go seçeneğine tıklayın. Toplamda 6 yarışçının yarıştığı pistte en iyi dereceyi yani birinciliği elde etmeye çalışmalısınız. 
4 turdan oluşan yarışın sonunda elde ettiğiniz dereceye göre puan alırsınız. Kazandığınız puanlar bölüm aralarında markette alışveriş yapmanıza yaramaktadır. Yaptığınız alışverişler ile arabayı daha seri bir hale getirebildiğiniz için yarışları en iyi derece ile bitirmeye çalışmalısınız.
Araba Yarışı Oyunları
Araba yarışı oyununda aracın kontrolünü sağlayabilmek için yön tuşlarını kullanmanız gerekmektedir. Nitro özelliği bulunan arabanın bu özelliğini kullanmak için X tuşuna basmanız yeterlidir. 
Nitro barındaki enerji tükenen kadar istediğiniz zaman istediğiniz noktada nitroyu kullanabilirsiniz. Fakat nitro ile araba ekstra hızlandığı için arabanın hakimiyetini sağlamak çok daha zor olmaktadır. 
Bundan dolayı pistte kontrolün daha kolay olduğu az virajlı alanlarda bu özelliği kullanmanızı tavsiye ederiz. Diğer yarış oyunlarına ulaşmak için sitemizdeki yarış oyunları bölümünü dilediğiniz zaman ziyaret edip tüm oyunları ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Yeni bir tanıtım yazısında buluşmak üzere iyi eğlenceler mutlu yarışlar dileriz.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Bu yazıya yapılan yorumlar: