kral oyun

Point Blank Oyunu İndir - Online MMOFPS

Yazar: Hunk Tarih: 14:02 Kategori: , , , Yorum: Yorum Yap

Online olarak oynanabilecek yepyeni bir MMO FPS oyunu. Oyunu yükledikten sonra sonra üye olmanız gerekiyor.
Oyun dünyadaki çeşitli ülkelerde belli bir başarı elde ettikten sonra  Nfinity Games aracılığıyla tamamen Türkçeleştirilmiş olarak ülkemize getirlmiştir. FPS sevenlerin uzun zamandır beklediği oyun gerçekçi oyun görüntüsü, oyun sesleri ile dikkat çekmektedir. Point Blank menüleri, oyun sisteminin Türkçe olması ve oyun gerçekçiliği ile oyunu cazip hale getiriyor. Bu oyun Türkiye'ye gelen MMOFPS oyunlar arasında en iyi olmayı hedefliyor.
Facebook ve Twitter  sayfalarında kullanıcılarına önceden bilgi vermeden ödüller dağıtmayı planlayan Point Black bu sayede kullanıcılarını sürekli çevrimiçi tutmayı hedefliyor. Point Black oyunu Counter Stireke oyunundaki gibi ölüp yeniden doğma gibi sisteme sahip olsa da ses efektleri, görüntü atmosferi ile ortaya harika bir oyun çıkartıyor.
Dikkat! Windows işletim sistemi kullanan ve Service Pack 1 güncellemesini yapan kullanıcılarda bir takım sorunlar meydana gelmektedir. Windows güncellemesiyle beraber gelen oyun girememe sorunu üzerinde yetkililer çalışmaktadır. Kısa bir süre içerisinde sorun giderilecektir. Bu zaman zarfında sorun yaşayan oyuncuların oyuna devam edebilmesi için Windows Service Pack 1 güncellemesini kaldırmalarını öneriyoruz.

Oyunu indir(download)
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder