kral oyun

Arkadaşım Max Oyun

Yazar: Hunk Tarih: 14:15 Kategori: , , Yorum: Yorum Yap
Hayvanlar özellikle de köpekler insan hayatının vazgeçilmezidir. Eğer bir köpeğiniz varsa onun sizin en iyi arkadaşınız olduğunu biliyorsunuzdur. Bu oyunda sadık köpeklerimizle alakalı. Oyun da Max isimli bir köpeği kontrol ediyoruz. Bu köpek tekerlekli sandalye ye bağlı sahibini çekiyor. Kısacası ayakları olmayan sahibinin ayakları oluyor. Köpek tekerlekli sandalyeye mahkum sahibini çekerek onu götürüyor. Sizde bu sandalyeyi çeken şirin köpek Max’ı yönetiyorsunuz.
Arkadaşım Max oyununda yönettiğimiz köpek ile çektiğimiz sahibimizi en kısa sürede istenilen yere doğru yoldan götürmeli ve sonraki bölüme geçmeliyiz. Bu esnada biz yani köpek görevleri tamamlıyor sahibide gezmiş oluyor. Göreviniz bitiş noktasına en kısa süre ulaşmak. Ayrıca bunu yaparken karşınıza çıkan kemikleri de toplamalısınız böylece puanınızı artırırsınız.

Nasıl Oynanır?

Oyun sadece yön tuşları ile oynanıyor. Köpeğimiz Max’ı yön tuşları ile istediğimiz gibi hareket ettirebiliyoruz. Ancak yön tuşlarından olan aşağı tuşu hareket etmek yerine havlamasını sağlıyor. Köpeğin havlaması bazı durumlarda gerekebiliyor bunu oyun içinde zamanla çözeceksiniz. Bir kaç bölüm geçtikten sonra köpeğin havlamasını sağlamanız gerekecek.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder