kral oyun

Kargo Yerleştir - Beceri Oyunları

Yazar: Hunk Tarih: 01:46 Kategori: , , , Yorum: Yorum Yap
Flash oyun piyasası her geçen gün daha fazla oyuncuyu çekiyor. Bunun en temel sebebi ise yüksek kalitede grafiklere sahip bir çok yeni oyunun çıkması. Bu oyunlar her tür için çıkmakta. İnsanlar bilgisayarlarına oyunları indirmeden istedikleri zaman kolaylıkla oynayabiliyorlar.
Yük taşımacılığı oyunuda bu oyunlardan bir tanesi. Oyun harika grafiklere sahip olmakla kalmıyor ayrıca çok iyi bir kurguya da sahip. 

Bu yepyeni oyun bir çok yeni oyuncu tarafından zevkle oynanmakta. Özellikle beceri oyunları sevenlere hitap eden bu oyun çeşitli yükleri büyük bir dikkatle taşımanızı gerektiriyor. Oyunda mıknatıslı bir vince sahipseniz.
Mıknatısı taşımak istediğiniz kutuların üzerine getirerek onları tutuyorsunuz ve daha sonra onları kamyona bırakıyorsunuz. Ancak bu pekte kolay olmayacak çünkü kamyona ulaşıncaya kadar çeşitli engelleri ve zorlukları geçmelisiniz. Tüm zorlukları geçip kutuları yere düşürmeden kamyona taşıyabilirseniz başarı ile oyunu tamamlamış olacaksınız.
Bir çok oyun sever tarafından beğeni ile oynanan oyunu sitemizde de bulabilir ve hemen oynayabilirsiniz. Sıkıcı zamanlarınızı hemen geçirmek için oyunu sitemizen hızlıca açabilirsiniz.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder